Jeg Master i Positiv Psykologi (MScPP) fra Århus Universitet.

Der udover er jeg Coachuddannet i bl.a. Skyggeteorien fra Carl Gustav Jung.

Master uddannelsen i Positiv Psykologi giver viden om og redskaber i forhold til at arbejde med psykologisk tryghed personligt, arbejdsmæssigt, på gruppe- samt individniveau. Uddannelsen giver ligeledes vigtige redskaber indenfor arbejdet med flow og motivation, individuelt styrkearbejde samt mindfulness. 

Coach uddannelsen har intenst fokus på vores "Skygger" (de sider af os selv, som vi helst ikke vil være ved) og det kognitive princip, at ALT er skabt af vores tanker - hvordan forstår vi dem, hvordan arbejder vi med dem, og hvordan bruger vi dem, som redskaber til at finde, bevare og fokusere på ro og overskud og ikke mindst øge kærligheden og respekten til os selv. 

Jeg er uddannet Wellbeing Manager ift psykologisk tryghed på arbejdspladser og har tidligere været tilknyttet professionsbachelor uddannelserne som lektor indenfor bla. kommunikation og samarbejde.


Interessen for psykologien er blomstret op i min funktion af underviser og uddannelsesfaglig vejleder for de studerende på uddannelsen ift deres forskellige udfordringer af faglig og/eller personlig karakter. Ligeledes er jeg efterfølgende gået ledelsesvejen, som i særdeleshed kalder på viden og erfaring indenfor Psykologi og Trivsel.

Seneste kommentarer

10.02 | 14:54

Kan ikke skrivesbedre, jeg fik konstateret stress for over 1 år siden; men er kommet helskindet igennem det ved at få hjælp hurtigst muligt.Det sværeste er nok, at ikke at få stress igen.

23.11 | 23:33

Tusind tak til alle deltagere der deltog på kurset omkring "Psykisk Sundhed og Optimal Trivsel". Hvor har det lært mig meget og jeg håber I har fået sat Jeres egen proces i gang...

Kh Aino

Del siden